about  |   news  |   contact  |   email  |   gallery  |   process    

Brigada design:

Graphic design &
Creative solutions

Logo design

Layout design

Visual communication

Corporate identity

Product identity

Packaging

Advertising

ВЕБ страната на Бригада дизајн
наскоро и на македонски јазик!

Во меѓувреме прошетајте низ
англиската верзија
или контектирајте:

Бригада дизајн д.о.о.

Христо Смирненски 11
1000, Скопје

Тел./факс: 02 3 217 712

или на e-mail:
contact AT brigada.com.mk

Графички дизајн, лого, брошури,
каталози, печатење, книги,
индустриски дизајн, креатив
Македонија,адвертајзинг,
реклами, студио

 :

 WEB дизајнер?
 
Графички дизајнер?

 Пратете ни го Вашето CV  на
 contact AT brigada.com.mk

© Brigada Dsgn, 2006

Skopje, Macedonia